Markkinoiden laadukkain digipiirturi SE5000 Exakt Duo säästää kuljettajan ajoaikaa!


Oletko joskus halunnut ostaa yhden lisätunnin työpäivään? Nyt se on mahdollista.

Uusi ajopiirturiasetus (EU 1266/2009) astui voimaan 1.10.2011. Ensimmäiset testit ovat osoittaneet, että uusi piirturi saattaa säästää kuljettajan ajoaikaa jopa 30-60 minuuttia per päivä ajotavasta riippuen. Vanhat digipiirturit pyöristävät kalenteriminuutin ajoksi, jos minuutin aikana on ollut yhtään ajoa. Uusissa digipiirtureissa kalenteriminuutin toimitila määräytyy pisimmän yhtäjaksoisen toimitilan mukaan. Esimerkiksi jos minuutin aikana on 29 sekunnin ajojakso ja 31 sekunnin lepojakso, niin koko minuutti kirjautuu pidemmän jakson mukaisesti levoksi. Havainnollisempia esimerkkejä löytyy alla olevasta esitelmästä.

Huom! Voitte ladata piirturitiedoston osoitteessa www.SE5000.com ajoaikalaskuriin, joka kertoo mikä on aikaero vanhan ja uuden piirturin välillä juuri Teidän ajoneuvollanne.

Lataa esitelmä uudesta ajopiirturiasetuksesta (EU 1266/2009) ja Stoneridgen uudesta digipiirturista tästä!

Miksi Exakt Duo on paras piirturivalinta kuljetusyrityksenne ajoneuvohin?

Aika on rahaa ja Stoneridgen uudella Exakt Duo piirturilla yrittäjä säästää sekä aikaa että rahaa. Uuden ajoajanlaskennan lisäksi säästöjä kertyy mm. seuraavista syistä:

* Nopein latausaika - Aiempien Stoneridgen piirtureiden ongelma on ollut hidas lataus, mutta Exakt Duo on tällä hetkellä markkinoiden nopein.
* Nopein kortinsyöttö- ja ulosottoaika - tehostaa ja helpottaa kuljettajan päivittäistä työskentelyä

* Pienin virrankulutus ilman paristonvaihtoja - edullisemmat piirturitarkastukset ja vähemmän vikoja
* Helppo manuaalinen tietojen syöttö - Kuljettaja voi helposti syöttää manuaalisesti tietoja mikä on tärkeää, jos kortti ulkona piirturista kesken työperiodin ja varsinkin ulkomaan
liikenteessä.
* Käyttäjäystävällinen ratkaisu kuljettajalle - isot symbolit, selkeät valikot ja DDS-hälytykset varoittavat kuljettajaa ajo- ja lepoaikarikkeiden osalta.
* Mahdollistaa piirturi- ja korttitiedostojen langattoman tiedonsiirron, joka helpottaa yrittäjän tietojentallennus velvoitetta.
* Laadukkaat suomenkieliset käyttöohjeet, video-ohjeet ja simulaattorit ladattavissa suoraan valmistajan sivuilta mikä helpottaa uusien kuljettjien koulutusta ja perehdyttämistä.
* 2 vuoden täystakuu, joka kattaa uuden piirturin lisäksi myös vaihtotyön, kun vaihto suoritetaan koko maan kattavan Piirturila -verkoston toimipisteissä.
* Piirtureiden laadusta kertoo se, että Stoneridgen SE5000 piirturit valmistetaan Ruotsissa ja takuunalaisten rikkoutumisten vikaprosentti on alle 0,05 % (Maahantuojan tilasto vuosilta 2006-2012).